Mijn favorieten

Verkooppakket

Heeft u ook een verhuiswens? Dat begint met het verkopen en dus het goed presenteren van uw eigen woning.
WONEN Makelaars is sinds 2006 gespecialiseerd in Vastgoedstyling en weet als geen ander hoe een woning aantrekkelijk gepresenteerd moet worden. U wilt toch ook een zo goed mogelijke prijs voor uw woning krijgen? Voor meer informatie zie ook het onderwerp Vastgoedstyling onder onze “button” diensten.

Een goed verkoopresultaat begint bij ons met de beste promotie van uw huis waarbij u uit drie verschillende verkooppakketten kan kiezen:  

 

Verkooppakket Brons:

Bij het verkooppakket Brons heeft u een grote rol in het verkoopproces. U doet veel zelf en kunt daarbij rekenen op onze ondersteuning en expertise op afstand. Zo verzorgen we samen een optimale presentatie van uw woning. Wij plaatsen uw huis op funda.nl en WONENmakelaars.nl en u neemt zelf alle bezichtigingen voor uw rekening. Ook de onderhandelingen met de koper doe u zelf. Wanneer de koop gesloten is, zorgen wij voor een waterdichte koopovereenkomst waarin alle afspraken duidelijk zijn vastgelegd. Nadat de voorlopige koopovereenkomst door beide partijen is getekend, zorgen wij voor het aanleveren van de juiste documenten naar de notaris.
Dankzij uw energie en eigen inbreng, kunnen wij u een scherp tarief in rekening brengen voor deze verkoopopdracht.

 

Verkooppakket Zilver:

Ook bij verkooppakket Zilver wordt uw woning fraai gepresenteerd. De presentatie is luxer en uitgebreider dan bij verkooppakket Brons. Bovendien doe u mee een of meerdere Open-Huizenroutes. Alle eerste bezichtigingen doe u zelf. Als de kijkers echt geïnteresseerd zijn, pakken wij het stokje van u over en verzorgen we de tweede bezichtigingen. Tijdens de verkooponderhandelingen zorgen wij ervoor dat uw woning tegen de beste prijs en voorwaarden wordt verkocht. De administratieve afwikkeling nemen wij geheel voor onze rekening.

 

Verkooppakket Goud:

Dit verkooppakket noemen we ook wel het Full Servicepakket. U hoeft niets te doen, want wij nemen u de verkoop van u huis volledig uit handen. Wij zorgen voor een fantastische presentatie van uw woning en garanderen we dat het goed zichtbaar is op de verschillende websites. U krijgt van ons een kosteloos advies op het gebied van Vastgoedstyling.
Wij verzorgen alle bezichtigingen, ook wanneer dit ‘s avonds of op zaterdag plaatsvindt. Nadat uw woning succesvol is verkocht, regelen wij alles voor u tot en met de eigendomsoverdracht bij de notaris. Wanneer u kiest voor verkooppakket Goud, ben u verzekerd van deskundig advies en ondersteuning bij iedere stap van het verkoopproces. We nemen u dus alle zorg uit handen.

 

Daarnaast zetten wij afhankelijk van uw keuze een uitgebreide mix aan presentatiemiddelen in waaronder een stijlvolle woningbrochure, foto’s, video, 360 graden fotografie, indien beschikbaar plattegronden en promotie via social media om uw woning in de spotlights te zetten. Tevens organiseren wij met regelmaat een Open Huis.

Bel voor het maken va een afspraak om samen te bespreken wat het beste bij u past: 073-8510 582.

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring